Kaj so piškotki

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh profesionalnih spletnih mestih, to spletno mesto uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, ki se prenesejo na vaš računalnik, za izboljšanje vaše izkušnje. Na tej strani je opisano, katere informacije zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj moramo včasih te piškotke shraniti. Povedali vam bomo tudi, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to poslabša ali 'pokvari' nekatere elemente funkcionalnosti spletnega mesta.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo iz različnih razlogov, opisanih spodaj. Na žalost v večini primerov ni industrijskih standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajajo na to spletno mesto. Priporočljivo je, da pustite vse piškotke, če niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočanje piškotkov

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v vašem brskalniku (glejte pomoč brskalnika, kako to storiti). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na delovanje tega in številnih drugih spletnih mest, ki jih obiščete. Če onemogočite piškotke, boste običajno onemogočili tudi nekatere funkcije in funkcije tega mesta. Zato je priporočljivo, da piškotkov ne onemogočite.

Piškotki, ki jih nastavimo

Google Analytics

To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je ena najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitičnih rešitev na spletu, ki nam pomaga razumeti, kako uporabljate spletno mesto in načine, kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, kot je čas, ki ga preživite na spletnem mestu, in strani, ki jih obiščete, da lahko še naprej ustvarjamo privlačno vsebino.

Več informacij

Upajmo, da vam je to razjasnilo stvari in kot je bilo že omenjeno, če obstaja nekaj, za kar niste prepričani, ali ga potrebujete ali ne, je običajno varneje pustiti piškotke omogočene, če delujejo z eno od funkcij, ki jih uporabljate na našem spletnem mestu.

Če pa želite informacij, nas lahko kontaktirate prek enega od kontaktov objavljenih na spletni strani.